Ledig stol

Vi vill bli fler!

25 oktober, 2019

Vi söker flera nya medarbetare, en gruppchef inom värmning och bearbetning, en instrumentingenjör, en kreativ verkstadstekniker samt en exjobbare inom fogning.

Gruppchef till värmning och bearbetning
Är du en av våra framtida ledare på Swerim? Vi söker nu en chef som kan utveckla gruppen och affären inom värmning och bearbetning i Luleå. Fokus är att bidra till nytta för industrin genom utveckling av processer och mätning vid ugnsvärmning, smide och valsning. 

Kreativ verkstadstekniker
Är du den kreativa verkstadstekniker – med erfarenhet och intresse av att bygga egna utrustningar som vi söker? Som en av medarbetarna i vår verkstadshall i Stockholm kommer du att bli en viktig kugge i vårt team och arbeta självständigt med olika typer av arbete som stöd till forsknings-organisationen.

Engagerad och social instrumentingenjör
Till försökshallarna i Luleå söker vi nu en engagerad och social instrumentingenjör. Du kommer att tillhöra affärsområde Pilot och Demo som utgör en viktig del av forskningen vid Swerim i Luleå genom att ansvara för förberedelserna och utförandet av pilot- och driftsförsök.

Examensarbete
Examensarbetet syftar till att studera stelningsförloppet vid lasersvetsning av aluminium för att öka förståelsen gällande de fenomen som ger upphov till varmsprickor. Arbetet utförs på Swerim i Kista, i tätt samarbete med Hydro Extruded Solutions.

Vill du veta mer om tjänsterna? Besök vår karriärsida.

Metallforskningsinstitutet Swerim bedriver industrinära forskning och utveckling kring metaller och deras väg från råmaterial till färdig produkt. Vi är 200 medarbetare på två orter i Sverige – Luleå och Stockholm. Vår vision är en fossilfri och cirkulär industri.