Förmåner som anställd

Vi tror att grunden för innovation och framgång bygger på att våra medarbetare har balans mellan jobb och fritid. Vi är engagerade i att skapa en arbetsmiljö där du inte bara kommer att trivas utan också utvecklas professionellt. 

Vårt omfattande utbud av förmåner är utformat för att ge våra medarbetare de verktyg och resurser de behöver. Från flexibla arbetsscheman och möjlighet till hemarbete till generösa friskvårdsbidrag och personlig utvecklingsplan – vi har allt för att säkerställa att din karriär hos oss är lika givande som den är produktiv.

En karriär inom Swerim innebär att du får vara med och utveckla innovativa lösningar på komplexa problem samt arbeta tvärvetenskapligt. Som forskare hos oss har du ett brett kontaktnät inom industri, universitet samt andra institut både i Sverige och internationellt. Dessutom får du på nära håll delta i industrins stora omställning.  

Utforska, ett urval av, de förmåner som väntar på dig hos Swerim: 

Balans mellan jobb och fritid

Balans mellan jobb och fritid 
Många av våra tjänster möjliggör flexibla arbetsmöjligheter, som flextid, deltidsarbete och möjlighet till hemarbete.  

Hälsa och välbefinnande

Hälsa och välbefinnande  
För att underlätta en god hälsa och en sund livsstil har vi ett generöst friskvårdsbidrag om 4 000 kr som du kan använda till bland annat träningskort och andra friskvårdsaktiviteter. Dessutom tillhandahåller vi företagshälsovård och andra förmåner.
 

Gemenskap

Gemenskap 
En stark gemenskap och värdegrund stärker teamkänslan och uppmuntrar till ett inkluderande arbetsklimat. Vi har även aktiva personalgrupper.   

Ekonomi och trygghet

Ekonomi och trygghet 
Vi erbjuder individuell lönesättning baserad på ansvar och prestation, samt tjänstepension och möjligheten att löneväxla (gäller lön över ett visst belopp). 

Utveckling och framtid

Utveckling och framtid 
Din personliga och professionella utveckling är viktig för oss. Genom regelbundna medarbetarsamtal och kontinuerlig kompetensutveckling säkerställer vi att du växer med oss. 

 

Kort sagt, Swerim satsar på att skapa en arbetsmiljö där du trivs och utvecklas med omfattande förmåner som stödjer både din professionella karriär och personliga välbefinnande.