Erik Sandberg årets pristagare i forskningsstationens minne

Ett stort grattis till Erik Sandberg, Swerim som är 2022 års pristagare av priset i forskningsstationens minne. Erik har tilldelats priset, om 25 000 kronor, för sin långa erfarenhet av forsknings- och utvecklingsprojekt inom metallurgi. Hans kunskap inom kärnverksamheten och framför allt ljusbågsugnsteknik är en viktig styrka för bolaget. Han har med sitt engagemang stöttat och servat våra viktigaste kunder i sin strävan till klimatneutral stålproduktion. Utöver detta bidrar även Erik med stort engagemang och nyfikenhet i att skapa nya projekt och projektmöjligheter med sina kollegor på ett förtjänstfullt sätt. Eriks arbetssätt och engagemang gör han till en bra förebild för en forskare inom Swerim.

----
Forskningsstationens minne
Pris till forskningsstationens minne, om 25 000 kronor, delas ut en gång årligen till en (eller flera) som på särskilt förtjänstfullt sätt, genom goda presentationer, eller resultat, bidragit till att förbättra eller stärka metallforskningsinstitutet Swerims position inom industrinära forskning kring metaller och deras väg från råmaterial till färdig produkt.

Bild: Erik Sandberg, till vänster, årets pristagare i forskningsstationens minne. Pontus Sjöberg, vd Swerim delade ut priset.